Vacature: Elektro – Technisch Installateur (m/v)

Branche: PC149.01
Functiegebied: ELECTRO Service Technieker | Technicien de service
Regio: Vlaams-Brabant
Plaats: Glabbeek (Bunsbeek)

Functieprofiel

Als elektrotechnisch installateur ben je de persoon die instaat voor het installeren (aansluiten en programmeren), herstellen (diagnose stellen van storingen) en onderhouden van verschillende automatisatie- en beveiligingssystemen bij particulieren en andere gebouwen.

Verwacht

Je hebt een A2 technisch diploma behaald in de richting Elektronica, Elektromechanica of Elektriciteit of gelijkwaardig door voldoende relevante ervaring. Je bent gemotiveerd en flexibel ingesteld. Je kan zowel in team als zelfstandig werken. Je hebt voldoende basiskennis PC en geen hoogtevrees om soms op een ladder te werken. Je bent Nederlandstalig en heb voldoende kennis van de Franse taal. Je beschikt over een geldig rijbewijs type B. Je kan een attest, goedgedrag en zeden, voorleggen.

Aanbod

Ze bieden je een voltijdse- vaste job in een ambitieuze familiale onderneming die je stabiliteit geeft. Ze voorzien een motiverend salaris, volgens barema en competentieniveau. Opleiding wordt door Stijn Pans, de zaakvoerder, zelf gegeven. Je kan beschikken over een bedrijfsvoertuig om naar de werven te gaan.

Meer info:
Hoe solliciteren?

Stuur je CV met motivatiebrief per post naar Stijn Pans bvba, T.a.v. Pascale Winnen, Bunsbeekdorp 3A, 3380 Bunsbeek of per mail aan pascale@stijn-pans.be

Share this post